TE ESPERO EN UNA DE MIS CONFERENCIAS

Eventbrite - OPORTUNIDAD: Como CREAR prosperidad, AHORA: ¿TE INTERESA TENER SEGURIDAD, RECONOCIMIENTO y TIEMPO DE CALIDAD e INDEPENDENCIA ¡¡¡ Invitación por Jose Barragán

jueves, 26 de noviembre de 2009

Aportació feta pel gran amic i empresari Pep Sivillà

Hola Geni@,
Un nen, un ángel, qualsevol Màgia o PODER  que et dona tot el que vols eh? Vols 170 milions, eh? Així que ara, en 15 dies tu seràs mil.lionàri@. Enhorabona!!! Quina sort quin èxit. Quina passada! Això si que es un gran tracte. I sense canviar res, sense créixer, sense evolucionar, sense aprendre millors capacitats, sense donar lo millor d’un mateix, sense aportar res millor a la societat. Que guai!!! Que facil!!! Que tentador!!!
Ara, suposo que això funcionarà. Però per si un cas no funcionés, que seria raro, no? Son miracles, tu. Han de funcionar. Es més si no ho envies tens les pitjors pesadilles, tu!!

Però per la remota possibilitat que no funciones, jo si que tinc el miracle per canviar el teu estil de vida. No es per d’aquí a 10 dies, però es pot fer en un curt espai de temps. Es tracta de superar les teves pors, d’aprendre, de crèixer.  Dedicant-li temps, ganes, i il•lusió.
Tens el millor projecte del mon a les teves mans, s’han creat milers de persones amb total Independència Econòmica.

Hem d'aprendre, créixer i canviar. Això si que dona sentit a les nostres vides.
No és en 10 dies, però d’entre 1 a 5 anys tu pots canviar radicalment el teu estil de vida. I això es segur. Tu mateix@ et garanteixes aquesta seguretat. Geni@, si Deu vol alguna cosa, és que tu donis el millor, que desenvolupis el teu millor potencial, que confiïs en tu, en les teves capacitats i ajudis a la resta de persones a créixer, amb el teu exemple. No et sembla?
Nosaltres creiem en tu. Sabem que ho pots fer. I que si prens la DECISIÓ, ho lograras.


Una abraçada.


Pep Sivillà.
“Sentir gratitud y no expresarla es como envolver un regalo y nunca entregarlo”

No hay comentarios:

Hola Geni@, tu que opinas ...

Música

Visitas en Nutrivida - Salud en Casa


Colegas